Om skivan Ögonsten

Omslag Ögosten Foto: Karl-Oskar Bjurenstedt ©En skiva om de allra största känslor vi som människor kan drabbas av. Gränslös kärlek till ett barn, och glädjen över att själv vara sedd och älskad av universums skapare. Trebarnmamman Elina Wetterud vill med sina personliga texter och egen röst öppna upp himlen och sprida igenkännande leenden för både både mammor, pappor, systrar och bröder.
En skiva som riktar sig till vuxna och unga vuxna. Utmärkt att ge som gåva. Passar till barnfamiljer vid barnvälsignelse, dop och konfirmation. Sånger att sjunga i gudstjänsten t ex vid barnvälsignelse/dop eller att spela upp och använda som en ingång till samtal i hemgrupper, på relationskurs eller inom Alpha. 14 spår om samspelet i relationer, vackert arrangerade för att lyfta textens innehåll.

Elina Wetterud: text, musik och sång. Sebastian Robertsson: arrangör och producent.
Skivan är gjord i samarbetet med Pingst och Tillsammans. Rekommenderas av Anders Marklund, Alpha Sverige.

 

”Jag känner mig så berörd. Som att jag verkligen längtat efter att höra dessa sånger.” Carin Dernulf, pastor och mamma

”Jag lyssnar på Elinas skiva och känner att jag landar; i mitt föräldraskap, i min Gud och i mig själv. Elinas otroligt vackra och uttrycksfulla röst, tillsammans med de djupt personliga texterna som förstärks av melodi och arrangemang, rör vid något långt nere i mitt hjärta. En skiva för oss föräldrar, ja, men också för alla som längtar efter tröst, både gammal och ung.”  Maria Gustin Bergström, sångerska, låtskrivare och mamma

”Denna skiva är som balsam för själen! Elinas texter är så viktiga och hennes röst oändligt vacker! Man blir mycket berörd! Lyssna, njut och reflektera!” Cilla Stjernberg projektledare på Tillsammans och mamma