Onepiece

Ska handla lite mat i affären och ser en ungdom med huvan över huvudet och klädd i en blå Barbapappadräkt. En sk. onepiece. En enda stor mysdräkt med dragkedja hela vägen upp där byxa och tröja sitter ihop. Säkert är den skön och varm : ) På ryggen står de ord som stannar kvar hos mig:

One Life     One Love    One Piece

(eller möjligtvis Onepeace)

Jag vill också vara EN helhet. I det jordeliv som är mitt vill jag leva ut huvudrollen i mitt liv. EN roll, inte massa olika för olika stunder och tillfällen. Alltid densamma men där jag väljer hur mycket jag visar av mig själv vid olika tillfällen. Det liv jag har fått vill jag ta vara på och göra något bra av: utvecklas själv, finnas till för andra och mig själv.

Jag vill visa på Kärleken som kan förena alla människor med varandra. Den kärleken ser människan och inte utbildning, åsikter, hudfärg, status utan värdet i den man är som person. Den kärleken är noga med vilka ord som kommer ut från munnen. När kärleken är Tålmodig, Mild och Gränssättande får inget dömande plats. I den kärleken kan freden växa fram och friden landa i våra hjärtan. Där kan vi försonas med oss själva och andra så vi blir en helhet.

Ja, små tankar i det stora livet en fredag förmiddag i kassakön.

Trevlig hel(g)

 

Kommentera

*


− tre = 6